Blog
2014 20 Oct

Tehnici elementare de SEO

Fiecare pagina de pe site-ul dvs. ar trebui sa aiba propriul sau titlu unic. Cu toate acestea , nu toate sunt create la fel. Din punct de vedere SEO , un titlu bun ar trebui sa indeplineasca anumite conditii:

  • Sa nu fie compus din mai mult de 70 de caractere ( inclusiv spatiile )
  • Includerea ambelor cuvinte cheie: ale produselor sau serviciilor conexe, precum si numele companiei dvs.
  • Sa detina o nota intriganta si suficient de informativa, pentru a solicita utilizatorilor motorului de cautare sa dea click pe pagina dvs. (etichetele de titlu sunt de obicei utilizate in afisarea rezultatelor de cautare naturala)

Creati descrieri meta convingatoare: Impreună cu etichetele pentru titlu , fiecare pagina de pe site-ul dvs. ar trebui sa mai contina o sectiune pentru descrierea meta personalizata. Dimensiunea acestor rezumate scurte este de aproximativ 150-160 de caractere, si trebuie sa includa cel putin o mentiune din gama de cuvinte cheie, structuri tinta pentru afacerea detinuta. Descrierile meta detin o greutate considerabila in randul tehnicilor SEO, iar prezenta lor in structura website-ului joaca un rol important in rata de click global obtinuta. Scrierea acestora intr-un mod original, care surprinde utilizatorii din punct de vedere artistic si informativ, creste numarul de vizitatori ce aleg sa faca un click pe listarea dvs, in comparatie cu ceilalti concurenti de pe piata. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta configurarea corecta a site-ului dvs. este de a crea un sitemap - o pagina de listare, ce cuprinde link-uri catre toate celelalte pagini.

Construieste link-uri interne intre pagini

O alta tehnica importanta, din punct de vedere SEO, este reprezentata de  creearea link-urilor interne, care conecteaza diferite piese de continut . De exemplu, in loc de listarea simplificata a paginii "Contact" in bara de navigare, luati in considerare adaugarea de link-uri catre aceasta, amplasate in interiorul continutului de pe pagina intitulata "Despre noi".Acest lucru este o modalitate foarte buna de a ajuta vizitatorii sa gaseasca informatiile pe care le cauta, intr-o mainera mult mai rapida si eficienta.

Un procedeu final pe care veti dori sa il puneti in aplicare este actualizarea periodica a site-ului dvs.. Ideologia motoarelor de cautare reflecta un principiu de baza: prioritatea in top se naste din orientarea catre nevoile utilizatorilor, iar acest lucru se realizeaza prin afisarea rezultatelor care contin cele mai recente informatii din respectiva arie de activitate. In plus, o cantitate superioara de continut postat genereaza un procent calitativ de cuvinte cheie incluse, aspect care va determina cresterea sanselor de a obtine trafic ridicat si autoritate in mediul online. Cel mai simplu mod de a implementa actualizarea periodica este de a crea o sectiune de blog sau stiri . Oricare dintre aceste instrumente va vor ajuta sa va conectati cu cititorii dvs. , in timp ce , de asemenea, vor determina generarea continua de continut proaspat.

In loc de a fi coplesit de numarul de diferite tehnici de SEO, incepeti cu aceste elemente de baza. De-a lungul timpului, si cu angajamentul continuu de a multumii atat cititorii dvs., cat și cerintele motoarelor de cautare, veti incepe sa vedeti rezultate!

scris de

Iulia Draghici seo executive