Search Engine optimization

Strategii de Optimizare SEO profesionale, create de o echipa de profesionisti.

 

Nu exista doua strategii de optimizare seo identice, dar fiecare campanie seo
pe care echipa Attitude o creeaza, include urmatoarele etape:

1. Audit/Analiza
2. Initial set-up
3. SEO On-page
4. Strategie Continut
5. Linkbuilding
6. Rapoarte
 

1. Audit/Analiza

Inceputul unei strategii seo

Studierea si Analiza sunt bazele in orice strategie de optimizare seo de succes.

Echipa noastra de specialisti SEO analizeaza proiectul dumneavoastra inainte de a pune bazele unei strategii.

Optimizarea SEO implica o strategie de durata care isi poate atinge scoul doar dupa intelegerea exacta a afacerii dumneavoastra.

Cautam cele mai bune cuvinte cheie si identificam potentialii vizitatori ai afacerii dumneavoastra, folosind diferite instrumente, precum Google Analytics, Adwords si alte instrumente speciale, pentru a putea intelege exact, ce se cauta, cum se cauta si mai ales ce strategie ne ofera cele mai bune rezultate.

In acelasi timp, studiem concurenta, site-urile pozitionate cel mai bine, identificam strategiile seo utilizate, pentru a putea crea o strategie SEO prin care potentialii clienti ajung mai intai pe site-ul dumneavoastra. 

audit seo

2. Setari Initiale

Aplicatii pentru monitorizarea site-ului

Utilizam cateva aplicatii pentru a ne asigura ca ne atingem obiectivele.

Ne asiguram ca nu sunt probleme de baza cu site-ul dumneavoastra. Prin utilizarea Google Webmaster Tools, putem verifica daca site-ul dumneavoastra are probleme de indexare, pagini 404, mesaje cu probleme importante, etc. si rezolvam eventualele probleme. 

In acelasi timp instalam diverse aplicatii ce ne permit sa administram strategia seo prin obtinerea de date zilnice despre evolutia campaniei SEO.

Daca afacerea dumneavoastra este si una locala, ne asiguram ca aceasta este adaugata corespunzator in Google Places, pentru a generea un trafic de calitate in cel mai scurt timp.

 
 

3. Modificari On-page

Avem nevoie de un site creat corect

Continutul site-ului trebuie sa fie convingator pentru vizitatori cat si pentru motoarele de cautare.

Echipa Attitude analizeaza continutul site-ului si propune modificari de structura, continut si programare web. Ne asiguram ca site-ul are o structura corecta, un cod valid si pagini speciale ce ofera informatii clare despre serviciile si/sau produsele oferite. De cele mai multe ori, suntem obligati sa reorganizam structura existenta, sa adaugam continut nou sau sa modificam continutul existent.

Este foarte important sa aveti un continut de calitate, ce ofera toate informatiile pe care un vizitator le cauta folosind motorul de cautare. 

optimizare site
 
continut seo

4. Strategie Continut

Trafic de calitate

In SEO nu e exista strategii pe termen scurt. O strategie SEO de succes include obligatoriu o strategie pentru continut, care genereaza un trafic de calitate, conversii si are un impact pe termen lung, indiferent de modificarile de algoritm ale motoarelor de cautare.

Imediat ce site-ul este optimizat on-page, este important sa oferim continut nou (fresh), de calitate, pe care vizitatorii site-ului il considera foarte util. Acest lucru implica creare continutului impreuna cu o echipa cu experienta. 

Continutul va ofera conversii, atrage link-uri si pastreaza vizitatorii pe site. Pe termen lung aveti nevoie de un site de calitate, iar continutul de calitate este esential. 

 

5. Link Building

Autoritate si Expunere

Pe langa continut si optimizarea site-ului, motoarele de cautare tin cont si de elementele off-page in algoritm.

Strategia de Link Building este cea mai importanta parte intr-o campanie de optimziare SEO. O campanie de Link Building creata de persoane fara o experienta indelungata in SEO, atrage in cel mai scurt timp  penalizari din partea Google. 

Atragerea link-urilor catre site-ul dumneavoastra trebuie facuta natural pe baza unei strategii pe termen lung. Indiferent de tipul de link-uri, acestea trebuiesc analizate permanent, eliminate dupa caz, sau atrase prin diverse metode de promovare.

 

 

6. Rapoarte

Rezultate dovedite

Analiza traficului si a pozitiilor sunt raportari lunare. Aveti astfel o imagine clara
despre performanta strategiei de optimizare seo cat si a traficului.

Aceste date sunt foarte utile pentru client cat si pentru echipa noastra, deoarece ne permit sa observam exact orice problema aparuta pe parcurs. Impreuna cu datele clare despre traficul organic si pozitiile in rezultatele Google, puteam crea strategii noi de continut sau link-building, pe baza analizei datelor curente. 

raport seo

clienti
Optimizare SEO

Promovare online prin SEO

optimizare seo
Google AdWords

Promovare online prin campanii PPC

ppc adwords
Social Media

Socializati cu potentiali clienti

social media
vizite organice

1,400,000+

vizite organice au primit clientii nostri in 2013.

procente clienti

92%

dintre clientii nostri au optat pentru servicii de mentenanta.

clienti activi

135+

clienti activi, unii dintre ei lucreaza de peste 6 ani cu noi.

expertiza

6 Ani

de experienta SEO. O parte dintre clienti sunt cu noi de la inceput.

Articole despre Optimizare SEO

Informatii si studii de caz

02-11-2014

Google isi schimba algoritmul de aproximativ 500 de ori pe an. Cele mai multe schimbari sunt minore, dar la fiecare cateva luni, un update major se...

13-10-2014

Lansarea Penguin 2.0 a produs o mare agitatie in lumea SEO, desi algoritmul a suferit destule modificari dupa lansarea din aprilie 2012. Cele mai importante...